Opsætning af køkken udføres af fagfolk

Køkkenet spiller en vigtig rolle i ethvert hjem. Køkkenet bruges som mødested om morgenen, inden børnene skal i skole, og forældrene skal arbejde. 

Om aftenen bruges køkkenet til madlavning og aftenkaffen i weekenderne. Køkkenet fortjener, efter vores mening, at blive bygget af slidstærke og flotte materialer.

Hos Nehm & K.E. Byg ApS på Amager har vi flere års erfaring med planlægning og opsætning af køkken, herunder det populære samtalekøkken. Vi tilbyder køkkenopsætning til en attraktiv pris i både København og Nordsjælland.

Vi står klar med rådgivning ved nyt køkken

Står dit køkken over for en udskiftning, yder vi gerne rådgivning om stil og funktionalitet.

Skal køkkenet være i lyse og behagelige farver? Et harmonisk mix af rene linjer og detaljer fulde af nostalgi? 

Uanset budget for køkkenrenovering eller -ombygning, bestræber vi altid at forvandle dit køkken fra kummerligt til kongeligt.​

Vores tømrer samarbejder med en række førende køkkenleverandører, og vi fremstiller komponenter på vores værksted, som gør, at du får et personligt køkken.

Vi sætter desuden en stor ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid og aftalt pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opsætning af køkken

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit drømmekøkken, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på køkkenopsætning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 40 76 57 74, eller du kan skrive til vores e-mail info@nehmogkebyg.dk.

​​

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt