Opsætning af køkken udføres af fagfolk

Køkkenet spiller en vigtig rolle i ethvert hjem. Køkkenet bruges som mødested om morgenen, inden børnene skal i skole, og forældrene skal arbejde. Om aftenen bruges køkkenet til madlavning og aftenkaffen i weekenderne. Køkkenet fortjener, efter vores mening, at blive bygget af slidstærke og flotte materialer.

Hos Nehm & K.E. Byg ApS på Amager har vi flere års erfaring med planlægning og opsætning af køkken, herunder det populære samtalekøkken. Vi tilbyder køkkenopsætning til en attraktiv pris i både København og Nordsjælland.

Vi står klar med rådgivning ved nyt køkken

Står dit køkken over for en udskiftning, yder vi gerne rådgivning om stil og funktionalitet. Skal køkkenet være i lyse og behagelige farver? Et harmonisk mix af rene linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset budget for køkkenrenovering eller -ombygning, bestræber vi altid at forvandle dit køkken fra kummerligt til kongeligt.​

Vores tømrer samarbejder med en række førende køkkenleverandører, og vi fremstiller komponenter på vores værksted, som gør, at du får et personligt køkken. Vi sætter desuden en stor ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid og aftalt pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opsætning af køkken

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit drømmekøkken, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på køkkenopsætning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon +45 4076 5774, eller du kan skrive til vores e-mail info@nehmogkebyg.dk.

Søger du en kvalitetsbevidst tømrer?

Kontakt os allerede i dag med din opgave og vi kvitterer med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Køkkenmontører

Vi opsætter køkkener fra alle mærker hos private og erhverv til konkurrencedygtige priser.

Mere end 25 års erfaring

Gennem år har vi udført en lang række store og små tømreropgaver for alle kundetyper.

Medlem af Dansk Håndværk

Garantiordningen Dansk Håndværk dækker eventuelle skader ved byggeprocessen.

Få en god pris

Hvad koster en tømrer? Kontakt os og modtag et godt tilbud

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os. Så sender vi en tømrer ud for at besigtige opgaven, og vi udarbejder herefter et uforpligtende tilbud.

Firmainformation

Nehm & K.E. Byg ApS

CVR-nummer: 32784895

Alkmaar Alle 27, 2791 Dragør

Klik her for rutevejledning

Om vores tømrerfirma

Vi er en mindre snedker/tømrervirksomhed, der har eksisteret siden 1996. Vi udfører små som store opgaver for private og boligforeninger. Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler, og vi møder til tiden. Vi er desuden dækket af Dansk Håndværk garanti.