Tagrenovering og andet tagarbejde

​Hvis taget du er klar til en tagrenovering, er der en verden af muligheder. Hos Nehm & K.E. Byg ApS, rådgiver og inspirerer vores tømrer med udgangspunkt i dit hus, så du får en tagrenovering, der passer til huset. Vi har 25 års erfaring og tilbyder renovering af tag og andet tagarbejde for private og erhverv til en attraktiv pris i bl.a. Dragør, Kastrup og Amager.

Nyt tag ved nybyggeri

Ved nybyggeri klarer vi dit tagarbejde sammen med vores faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, så kvaliteten altid er i top – og arbejdet færdigt til tiden.

Kontakt os og få en uforpligtende pris på renovering af tag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en tagrenovering, eller skal der lægges nyt tag på huset, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af tag, kommer vi ud forbi til en besigtigelse af taget og udregner på baggrund heraf en pris til dig på opgaven.

​Du kan med fordel ringe til os på telefon: +45 4076 5774, men du kan også skrive til vores e-mail: info@nehmogkebyg.dk, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søger du en kvalitetsbevidst tømrer?

Kontakt os allerede i dag med din opgave og vi kvitterer med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Køkkenmontører

Vi opsætter køkkener fra alle mærker hos private og erhverv til konkurrencedygtige priser.

Mere end 25 års erfaring

Gennem år har vi udført en lang række store og små tømreropgaver for alle kundetyper.

Medlem af Dansk Håndværk

Garantiordningen Dansk Håndværk dækker eventuelle skader ved byggeprocessen.

Få en god pris

Hvad koster en tømrer? Kontakt os og modtag et godt tilbud

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os. Så sender vi en tømrer ud for at besigtige opgaven, og vi udarbejder herefter et uforpligtende tilbud.

Firmainformation

Nehm & K.E. Byg ApS

CVR-nummer: 32784895

Alkmaar Alle 27, 2791 Dragør

Klik her for rutevejledning

Om vores tømrerfirma

Vi er en mindre snedker/tømrervirksomhed, der har eksisteret siden 1996. Vi udfører små som store opgaver for private og boligforeninger. Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler, og vi møder til tiden. Vi er desuden dækket af Dansk Håndværk garanti.